Sectorinstituut Openbare Bibliotheken

8 - 10 jaar

Kees Komma drukt per ongeluk op een verboden rode knop. Alle boeken van Prof Apostrof verdwijnen in de papierversnipperaar! Help Kees om de snippers weer te vangen. Wie kan alle levels uitspelen?

Kees Komma is een leuke game die je laat lezen en luisteren tegelijk. Lezen is een stuk makkelijker wanneer de tekst ook wordt voorgelezen. Kees Komma laat kinderen op leuke manier kennismaken met deze prettige combinatie. Zij kunnen spelenderwijs ervaren dat er alternatieve methoden zijn die lezen leuk en makkelijk maken. Speciaal voor kinderen die lezen een beetje lastig vinden is dat een ideale uitkomst. Want lezen kan altijd.

Wist je dat er heel veel boeken zijn gemaakt die je door de computer, via een app of een daisyspeler kunt laten voorlezen. Kijk maar eens op de website www.aangepastlezen.nl/home/jeugd-en-jongeren. Zo is lezen leuk voor iedereen!

De game kan door iedereen gespeeld worden, maar is vooral voor kinderen van 8-10 jaar. Je hebt makkelijk toegang tot Kees Komma vanaf elke computer of tablet met internetverbinding. Thuis en op school. Kees Komma is helemaal gratis. Kees Komma is ontwikkeld door IJsfontein, in opdracht van het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken